top of page

sáb, 14 nov

|

Congregació de l'Oratori de Sant Felip N

Taller 2 El Cos Conscient: Reacció

Segon taller de la sèrie "El Cos Conscient". El Cos Conscient és un programa enfocat en el desenvolupament de la consciència corporal com a requisit previ a qualsevol treball escènic.

Registration is Closed
See other events
Taller 2 El Cos Conscient: Reacció
Taller 2 El Cos Conscient: Reacció

Horari i Ubicació

14 nov 2020, 10:00 – 19:00

Congregació de l'Oratori de Sant Felip N, Carrer del Sol, 8, 08012 Barcelona, España

Descripció

Primera part - EL COS SOMÀTIC

1. Tensió - Dissabte 7 de novembre, de 10 a 19h

2. Reacció - Dissabte 14 de novembre, de 10 a 19h

Lloc - Oratori de St Felip Neri, Barcelona

Preu - 80€ (cadascun)

Davant d’un repte, el cos, de forma natural, es tensa. La ment s’accelera. La nostra atenció queda parcial o totalment paralitzada per creences, conclusions i expectatives que tenim sobre nosaltres mateixos. La por ens inunda.

En aquest taller investigarem aquest fenomen que anomenarem reacció. Treballarem reaccions comuns que experimentem quan pugem dalt d’un escenari, identificant el conjunt de tensions, creences i emocions que les conformen. A continuació, escollirem una reacció principal que ens identifica i afecta de forma rellevant i aprendrem com aturar-la.

Aturar una reacció ens permetrà alliberar no només les tensions físiques associades, sinó també les emocions, creences i limitacions perceptuals que la conformen. Si la meva reacció dominant és que no sóc prou bo, tindré l’oportunitat, ni que sigui per uns moments, d’experimentar-me sense el pes físic i emocional, sense la limitació mental, que aquesta reacció crea en la meva experiència.

Aturar una reacció aporta una experiència semblant a treure’s un pes de sobre: tota l’energia invertida en sostenir la reacció queda alliberada. El cos recupera la lleugeresa, agilitat i creativitat, que li són pròpies. El cap esdevé lliure de conclusions i limitacions instal·lades. S’obre un nou registre de possibilitats físiques, escèniques i personals, que potser mai abans havíem contemplat.

Share This Event

bottom of page