top of page

dom, 22 nov

|

Cal Gras, Residència d'artistes

Taller 4 El Cos Conscient: El Flux Creatiu

Quart taller de la sèrie "El Cos Conscient". El Cos Conscient és un programa enfocat en el desenvolupament de la consciència corporal com a requisit previ a qualsevol treball escènic.

Registration is Closed
See other events
Taller 4 El Cos Conscient: El Flux Creatiu
Taller 4 El Cos Conscient: El Flux Creatiu

Horari i Ubicació

22 nov 2020, 10:00 – 19:00

Cal Gras, Residència d'artistes, Carrer Francesc Macià, 1, 08279 Avinyó, Barcelona, España

Descripció

Segona part - EL COS CREATIU

3. Atenció

4. El Flux Creatiu

Arribada divendres al vespre a Cal Gras. Inici del taller 3, dissabte a les 10h. Finalització del taller 4, diumenge a les 18h.

Lloc - Cal Gras, Residència d’Artistes, Avinyó, Barcelona

Preu - 260€ (preu conjunt pels tallers 3 i 4, que inclou dues nits d'estada a Cal Gras i tots els àpats)

A occident, associem sovint la consciència amb una funció o fenomen que té lloc a la nostra  ment. Tanmateix, si prestem atenció a moltes situacions de la vida, observarem que, de vegades, sabem coses sense haver-les pensat abans — sovint, fins i tot, sense ni tan sols entendre-les. És el que s’anomena coneixement intuïtiu. En anglès, embodied knowledge.

En aquest taller explorarem la capacitat del cos de percebre i entendre el seu entorn. Investigarem la hipòtesi de que el cos pugui tenir consciència de la seva existència més enllà de la intervenció de la ment. L’objectiu no serà cap altre que guanyar confiança i experiència en l’ús d’una habilitat que tots tenim i que obre les portes a un treball escènic d’una qualitat i sensibilitats singulars.

Esdevenir conscients de la consciència del cos ens ajudarà a abandonar el control mental,  permetre la incertesa, i accedir a tot el potencial perceptiu i sensitiu del nostre cos. Accedir a aquest potencial ens permetrà endinsar-nos en els misteris de la creativitat, fer les primeres  passes cap a un treball escènic nou i sorprenent, immensament gratificant, tant per a l’espectador com per a un mateix.

Share This Event

bottom of page